Ponnistuspotti: Nyt mennään isosti!

Ponnistuspotti on ESML:n hyväntekeväisyyskeräys, jolla halutaan näyttää pelaajayhteisössä piilevä voima. Ponnistuspotin tuotoilla edistetään MIELI ry:n tekemää mielenterveystyötä ja ylläpidetään nuorille suunnattua Sekasin-chattia sekä 24/7 auki olevaa Kriisipuhelinta, joiden kautta saa keskusteluapua vaikeiden elämäntilanteiden keskellä.

Elektronisen urheilun SM-liigan, ESML:n, taustalla toimivat henkilöt ovat nähneet ja kokeneet pelaamiskulttuurin molemmat puolet. Yleensä negatiivinen puoli nousee vahvemmin esiin perinteisessä mediassa ja pelaaminen saa helposti negatiivisen leiman. Tästä syystä ESML halusi tuoda esiin pelaamisen kautta syntyviä positiivisia vaikutuksia ja niiden merkityksellisyyttä yhteisöön ja kulttuuriin kuuluville henkilöille. Keräyksen kohteeksi valittiin mielenterveys, koska pelaamisen negatiivisten vaikutuksien nähdään useasti linkittyvän juuri mielenterveysongelmiin. Meistä onkin varsin osuvaa, että mielenterveysongelmiin ja syrjäytymiseen johtavan toiminnan stigmaa kantava yhteisö kerää varoja mielenterveyden tukemiseksi. On vain meistä kiinni, kuinka suureksi tämä ironinen tilanne paisuu.


Kuinka voin lahjoittaa?

Keräykseen voit lahjoittaa rahaa millä tahansa keräykseen osallistuvan striimaajan omalla keräyssivulla. Keräykseen osallistuu lukuisia suomalaisia striimaajia yhteisöineen ja jokaiselle striimaajalle on luotu oma lahjoitussivu. Striimaajien lahjoitussivut näet tästä osoitteesta: https://potti.mieli.fi/ponnistuspotti Mikäli valitsemasi striimaaja on suorassa lähetyksessä, voit jättää viestin lahjoituksen yhteydessä, johon striimaaja voi reagoida lähetyksessään. Samalla voit haastaa muita katsojia ja yhteisöjä mukaan keräykseen.

Kaikki keräykseen osallistuvat striimaajat löydät myös keräyksen päätöstapahtuman, Skystagen, sivuilta www.skystage.fi/striimaajat

Kaikki lahjoitukset tehdään MIELI Ry:n sivustolla, jolloin kaikki lahjoitetut rahat menevät suoraan MIELI ry:lle


Keräyksen loppuhuipennus – Skystage-tapahtuma 4.-6.6. www.skystage.fi

Skystage vanhojen tekijöiden on uunituore online-pelitapahtuma, joka syntyi keihäänkärjeksi ESML:n hyväntekeväisyyskeräykseen. Tapahtumalla on siis tavoitteena tukea mielenterveystyötä sen lisäksi, että se tarjoaa osallistujille massiivisen kattauksen viihdettä ja pelaamista.

Skystagessa on luvassa turnauspelejä, striimaajien erikoislähetyksiä, striimaajaolympialaiset, sekä hyvää meininkiä ja menoa

Tule nauttimaan viihdyttävästä viikonlopusta ja kerrytetään samalla yhdessä pottia oikein kunnolla!


Mikä on MIELI ry?

“MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen.

MIELI ry rakentaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä edistää välittämisen kulttuuria. MIELI ry kannustaa aktiivisuuteen yhteiskunnassa.

MIELI ry toimii ihmisoikeuksien ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden puolesta Suomessa ja kansainvälisesti. MIELI ry tarjoaa apua elämän kriiseissä ja tukee erityisesti heikoimmassa asemassa olevien mielenterveyttä ja hyvinvointia.” (MIELI ry, 2021)

Lue lisää MIELI ry:n toiminnasta: https://mieli.fi

Olen striimaaja tai yhteisö ja haluaisin osallistua kerääjänä. Onnistuuko se?

Kyllä! Keräykseen voit osallistua myös luomalla porukkasi kanssa oman keräyksen Ponnistuspotin alle.


Näin helppoa se on:

  1. Klikkaa tästä Ponnistuspotin keräys-sivulle
  2. Luo oma keräyksesi
  3. Kutsu yhteisösi ja ystäväsi mukaan jakamalla keräyksesi linkkiä
  4. Järjestä yhteisösi kanssa haluamaasi toimintaa
  5. Seuraa lahjoitusia ja yhteisösi viestejä.

Yhteistyössä

Sosiaalinen media

Copyright © 2021 - Verkkosivuston toteuttanut Tietokettu.net